- Milion osiemset tysięcy ludzi w Polsce ma problem z tym, żeby codzienne zjeść ciepły posiłek - mówi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję”.
Zaczęłaś pisać kulinarnego bloga, bo?
Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna: Bardzo dużo podróżowałam i dużo przywoziłam różnych przepisów. Dzieliłam się opowieściami ze znajomymi, aż zaczęli prosić o te przepisy. Dawałam je, czasem zapominałam, aż dojrzałam do tego, że jak je wrzucę w jedno miejsce, to każdy będzie mógł z nich skorzystać.
Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna zdradza, dlaczego zaczęła pisać bloga o tym, jak nie marnować jedzenia. Przytacza poruszające wydarzenia i dane.
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień