Mamy apetyt na egzotykę. Kuchnia hinduska, chińska, japońska, ukraińska jest już w zasięgu ręki torunian. A będzie... tatarska!

Czytaj dalej
Fot. Grzegorz Olkowski
Małgorzata Oberlan

Mamy apetyt na egzotykę. Kuchnia hinduska, chińska, japońska, ukraińska jest już w zasięgu ręki torunian. A będzie... tatarska!

Małgorzata Oberlan

Gruzińska piekarnia przy Rynku Nowomiejskim działa zaledwie od 2 tygodni, a po chaczapuri już stoją tu kolejki! Jak oni to zrobili?

Oryginalne chaczapuri, penovani, nadziewane bagietki, gruzińskie chleby - wszystkie te przysmaki błyskawicznie znalazły klientów. Zdarza się, że kolejka z niemałego przecież lokalu przy Rynku Nowomiejskim 26 wychodzi na ulicę! Tak było chociażby w piątek przed południem.

-Tajemnica naszego sukcesu? Stawiamy na tradycję i jakość produktów.

Pozostało jeszcze 89% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Małgorzata Oberlan

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.