Śledzie. Nie tylko w śmietanie czy oleju

Czytaj dalej
Fot. 123rf
red.

Śledzie. Nie tylko w śmietanie czy oleju

red.

W Polsce - niezmiennie od setek lat - ostatni dzień karnawału należeć będzie jednak nadal do śledzia. Zgodnie z tradycją „śledzik” powinien rozpoczynać się dopiero o północy z wtorku na środę popielcową.

Śledzie w trzech smakach

Barbara Brzezicka

Śledzie w zalewie

Zofia Dąbrowska

Śledziowa pierzyna

Małgorzata Kałkowska

Śledzie zapiekane

Barbara Brzezicka

Śledzie garnirowane

czytelniczka Teresa

Śledzie w sosie

Czytelniczka Anna

Śledzie z pomarańczą

Teodor Maciejewski

Szaszłyk ze śledzi

Elżbieta Sauer

Śledzik z pieprzem

Czytelniczka Zofia

Tatar ze śledzi

Gospodynie z Glisna

red.

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.