Śledzie. Nie tylko w śmietanie czy oleju

Czytaj dalej
Fot. 123rf
red.

Śledzie. Nie tylko w śmietanie czy oleju

red.

W Polsce - niezmiennie od setek lat - ostatni dzień karnawału należeć będzie jednak nadal do śledzia. Zgodnie z tradycją „śledzik” powinien rozpoczynać się dopiero o północy z wtorku na środę popielcową.

Śledzie w trzech smakach

Barbara Brzezicka

Śledzie w zalewie

Zofia Dąbrowska

Śledziowa pierzyna

Małgorzata Kałkowska

Śledzie zapiekane

Barbara Brzezicka

Śledzie garnirowane

czytelniczka Teresa

Śledzie w sosie

Czytelniczka Anna

Śledzie z pomarańczą

Teodor Maciejewski

Szaszłyk ze śledzi

Elżbieta Sauer

Śledzik z pieprzem

Czytelniczka Zofia

Tatar ze śledzi

Gospodynie z Glisna

red.

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.