Magda Weidner

Zupa krem z zielonego groszku z grzankami razowymi

Zupa krem z zielonego groszku z grzankami razowymi Fot. Magda M.
Magda Weidner

Składniki:

Zupa dla wielu osób to podstawa dobrego obiadu. Dzisiaj nasza Czytelniczka Aleksandra proponuje krem z zielonego groszku. Smaczny i przede wszystkim szybki w wykonaniu. A jak smakuje! Zapraszamy Was do kuchni i gotujemy.

Przygotowanie:

Krem podajemy z grzankami razowymi. Jak je przygotować?

Przepis nadesłała
nasza Czytelniczka Magda

Lubicie gotować? Chcecie podzielić się swoimi pomysłami? Przesyłajcie je do nas na mail: kuchnia@gazetalubuska.pl

Zaglądajcie również na nasz serwis kulinarny:

Magda Weidner

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.