Karol Okrasa przyjechał do Kołobrzegu na V Zachodniopomorskie Spotkanie Gastronomiczne, organizowane przez firmę Allfood z Koszalina
Kilka lat temu był pan w Kołobrzegu, w tutejszej szkole zawodowej, i gotował Pan z uczniami, którzy byli Panem zachwyceni: „taki znany, a taki normalny, sympatyczny” - mówili. Dziś jest Pan jedną z najbardziej rozpoznawalnych twarzy wśród kulinarnych, polskich gwiazd. Prowadzi Pan autorską kuchnię w restauracji Platter, która już została wyróżniona w przewodniku Michelin „Main Cities of Europe 2011”. A ponoć w ogóle się Pan nie zmienił, żadnej wody sodowej, żadnego poprzewracania się w głowie?
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień