Justyna Cybulska

Pierożki ze śliwką

Pierożki ze śliwką
Justyna Cybulska

Świetne pierożki ze śliwką to smak mojego dzieciństwa.

Kliknij w poniższy obrazek, aby wykupić dostęp do unikalnego albumu "Smaki Krakowa 2014":

Składniki:
śliwki z wigilijnego kompotu
mąka
jajko
woda
olej
cukier puder

Przygotowanie:
Zagnieść ciasto jak na pierogi, wykroić mniejszą literatką krążki. Nałożyć śliwkę, zlepić. Pierożki podsmażyć z obydwu stron na złoty kolor, posypać cukrem pudrem.

Justyna Cybulska

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2025 Polska Press Sp. z o.o.

Dokonywanie zwielokrotnień w celu eksploracji tekstu i danych, w tym systematyczne pobieranie treści, danych lub informacji z niniejszej strony internetowej, w tym ze znajdujących się na niej publikacji, przy użyciu oprogramowania lub innego zautomatyzowanego systemu („screen scraping”/„web scraping”) lub w inny sposób, w szczególności do szkolenia systemów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji (AI), bez wyraźnej zgody Polska Press Sp. z o.o. w Warszawie jest niedozwolone. Zastrzeżenie to nie ma zastosowania do sytuacji, w których treści, dane lub informacje są wykorzystywane w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe. Szczegółowe informacje na temat zastrzeżenia dostępne są tutaj.